OPINIONS

Opinions de persones opositores a les qui hem ajudat

“El curs em va ajudar molt per tenir una bona base. Gràcies pel respecte i professionalitat que desprens.” (Teresa Gràcia Fitó; cos administratiu – estabilització).

“Aquest curs està fet a la meva mida, és fantàstic, no he trobat un altre igual i en Carles és una persona molt preparada i amable.”  (Àngels Cherta; cos administratiu – estabilització)

“M’ha agradat trobar el Carles, me’l va recomanar la meva companya, és super proper, et soluciona tots els dubtes que puguis tenir. Continuaré amb tu segur. Un 10.” (Emma Ollé; cos administratiu – estabilització)

“Vaig fer servir els teus temaris escrits que és molt entenedor i lliure de palla. El que sí vaig utilitzar i molt, els vídeos de les classes complementàries. Per a mi el millor amb la part del test, esquemes i poder interactuar amb els companys. Els simulacres també em van anar molt bé.” (Carmen Farreres; cos administratiu – estabilització)

“El mètode d’estudi tant pel que fa a l’explicació, resolució de tots els dubtes, exemples, és molt bona. Així mateix,  també el format, en audios, pdf. i que ho puguis consultar quan sigui necessari és molt adient i pràctic.” (Sandra Pedrero; cos administratiu – estabilització)

“Estic molt contenta amb el curs perquè tot i la cosa feixuga del temari, he aconseguit assolir un fort coneixement de tot el contingut, independentment que aconsegueixi plaça o no.” (S.H. ; cos administratiu – estabilització)

“El material molt bé, les classes de repàs normals molt bé, expliques molt bé i amb molts exemples que fan que tot et sigui més fàcil de memoritzar o que se’t quedi. Les teves classes molt bé, ets un gran comunicador. En general satisfeta amb tot i et recomanaré 100%.” (Ada Ripoll; cos administratiu – estabilització)

“M’ha anat genial el recomano, jo mateixa faré les següents oposicions aquí.” (Noemi Sampietro; cos administratiu – estabilització)

“M’ha agradat molt aquest curs, els conceptes queden clars i entenedors. Jo venia d’estudiar per altres acadèmies i el curs d’en Carles és amb diferència la millor opció, sobretot quan acabes de començar a estudiar oposicions i encara no domines alguns conceptes. S’expliquen els temes més difícils amb explicacions senzilles i paraules entenedores. ” (Samanta Martínez; cos administratiu – estabilització)

“No s’ha fet gens pesat poder seguir les classes. De fet ja he fet reserva per les noves oposicions.” (Maria Pilar Limonero; cos administratiu – estabilització)

“El Carles és un gran professor i professional, explica molt bé i el material juntament amb les explicacions, audios i videos  són de gran ajuda.” (Monica Concejo; cos administratiu – estabilització)

“La formació és immillorable. ” (Mireya Pina; cos administratiu – estabilització)

“La teva professionalitat, dedicació, empatia i humanitat. Sempre respons molt ràpid tots els dubtes i fas les classes molt entenedores. El material està molt bé. Molt agraïda per tot.” (Eva Casademont; cos administratiu – estabilització)

“Personalment amb les classes d’en Carles he aconseguit assimilar coneixements que realment veia difícil. La seva metodologia és dinàmica i els continguts estan treballats de tal manera que no es fa tant feixuc com pensava seria a l’inici. Aconsegueix dur a terme unes classes en les que t’ajuda a entendre el temari. Estic convençuda que m’ha ajudat molt a afrontar l’oposició centrant-se en els aspectes i elements més importants. Gràcies per tot Carles. 100% aconsellable.” (Cristina Vicio; cos administratiu – estabilització)

“El millor és el Carles sens dubte, et sents acompanyada durant tot el procés, a més és un bon comunicador i les classes no són gens pesades.” (Míriam Arasa; cos administratiu – estabilització)

“Dubto si finalment aconseguiré plaça a les oposicions que m’he presentat, dubto si, en cas que no aconsegueixi plaça en aquestes oposicions, em veuré en cor de preparar-me per les següents, però si d’una cosa no tinc cap mena de dubte, és que si decideixo passar per un altre procés d’oposicions, a mi em prepararà Carles San José Amat, amb els seus materials, els seus tests, les seves classes gravades, els seus àudios… i la seva paciència, comprensió, amabilitat i predisposició. Moltes gràcies, Carles! ” (Gemma Saludes; cos administratiu – estabilització)

“No tinc paraules, moltes gràcies per tot Carles, meravellós suport i preparació inmillorable!” (Elisabet Miquel; cos administratiu – estabilització)

“Curs d’oposicions molt complert i  ben estructurat. Materials sintetitzats i en un format molt còmode per poder visualitzar (vídeos) i per poder escoltar (àudios).
Cada temari compta amb una versió més amplia, un resum amb el més destacat que serveix de gran ajuda a l’hora de repasar i un test per poder valorar el teu aprenentatge.
Altrament, m’agradaria subratllar l’acompanyament d’en Carles, ja no només per fer-nos arribar en tot moment totes les informacions destacables relacionades amb els processos sinó que també per transmetre la matèria de forma molt entenadora. Excel·lent docent. Moltes gràcies!”
(Begoña Reyes; cos administratiu – estabilització)

“Estudiar oposicions és una carrera de fons i topar-me amb l’existencia del Carles San José ha estat una gran SORT, un preparador de 10 i una persona de 10!
Té una predisposició excel.lent per atendre a tothom.
Qualitat en els materials, apunts, esquemes, vídeos i àudios tot actualitzat, es preocupa per estar a l’última.
Necessitava algú que m’estructurés i organitzés el temari i amb el Carles ha estat un encert total! Gràcies per tot!!”
(Goretti Ortiz; cos administratiu – estabilització)

“Agraeixo molt la professionalitat de’n Carles que ens ha donat suport fins a l’últim moment de la oposició, he après moltíssim i la modalitat virtual m’ha permès estudiar al meu ritme i amb els horaris que em permetien les dues nenes petites que tinc, amb els temaris actualitzats sempre permet preparar-se de manera molt optima una oposició, moltes gràcies Carles!!! De moment no se si aconseguiré plaça en aquest concurs oposició d’estabilització, tot i haver aprovat, el que si sé segur es que continuaré formant-me amb en Carles per obtenir la desitjada plaça del A. Ho recomano al 100%.” (Mercè Belmonte; cos administratiu – estabilització)

“Apuntar-me a les classes del Carles ha sigut una de les millors decisions des que vaig començar a estudiar oposicions. El temari està molt ben explicat, els resums, les classes gravades, que es poden veure en qualsevol moment, i  els audios són d’una gran ajuda en l’estudi….I vull destacar la rapidesa amb les respostes dels dubtes, de la informació de les novetats, de les actualitzacions del temari de manera inmediata amb qualsevol canvi que ens pugui afectar com opositores.
Amb en Carles et sents acompanyada i recolzada des del principi fins al final del procés. ”
(Ester V.; cos administratiu – estabilització)

“Un gran formador que gaudeix de la seva feina i ajuda als que volem aprendre. ” (Maribel Poza; cos administratiu – estabilització)

“Ha estat un suport molt necessari en la preparació d’aquestes oposicions. Molt bona gestió dels materials, bon coneixement del temari i predisposició a ajudar en tot moment i a través de qualsevol mitjà. Moltes gràcies. ” (Mª Pilar Prats; cos administratiu – estabilització)

“Atenció rebuda impecable. Materials molt correctes i entenedors. Les classes de repàs m’han anat molt bé. De fet, he superat les proves gràcies al curs. Totalment recomenable. Gràcies per tot!” (Mònica Garcia; cos administratiu – estabilització)

“Professor molt atent i ràpid a donar en resposta als nostres dubtes, així com a actualitzar els continguts” (Mercedes Martínez; cos administratiu – estabilització)

“He passat per diverses acadèmies en processos selectius i sens dubte, aquesta es la millor. No només pel material, constant actualització i accés al material, sinó per tota la voluntat i dedicació que hi posa el Carles. Fins i tot ens ajuda en temes no vinculats directament amb la oposició en si (recursos, informacions, assessorament, al·legacions…) Un 10 com a acadèmia i un 10 com a persona. Només em queda dir: MOLTES GRÀCIES per tant! ” (Carles Sorts; cos administratiu – estabilització)

“Satisfeta de l’atenció i formació rebuda. Repetiria. ” (Neus Martorell; cos auxiliar – estabilització)

“Estic molt satisfeta del curs amb el Carles San José. Penso que és el millor que he pogut fer i descobrir aquest any. Recomanaria aquests curs sens dubte. Els materials, videos i àudios explicatius, així com els tests, esquemes i les classes de repàs, m’han facilitat la comprensió i l’aprenentatge. A part d’això, una de les coses que més valoro de’n Carles és que és una persona propera i accesible, resol els dubtes sense demora; es nota la vocació de servei. Inmensament agraïda.” (Ares María Roca; cos auxiliar – estabilització)

“Un curs excel·lent, una persona predisposada a ajudar i a resoldre qualsevol dubte. Temaris treballats acurats, còmodes, per a tot tipus de necessitats d’estudi. Per escrit, vídeos o àudios, a més d’un esquema per tema, i classes de repàs amb exemples molt aclaridors. Molt recomanable!” (Begoña Ibañez; cos auxiliar – estabilització)

“El curs ha estat molt complet, molt bé organitzat, el professor també genial, una atenció molt propera,  Les clases online molt bé explicades amb exemples per assolir millor els coneixements. Sense cap dubte molt recomanable. Un detall molt important, pel tema de la repetició de lexàmen dos mesos després, hem tingut dos classes més online, tota la atenció, com sempre, sense cap increment en el preu. Això diu molt de la persona.. ” (Charo Lorenzo; cos auxiliar – estabilització)

“Ha sigut uns mesos molt intensos de preparació de les opos i vull donar les gràcies a Carles San José ja que gràcies al seu curs, les eines, els seus coneixements dels temaris i les seves classes m’han ajudat moltíssim. Jo recomano 100%. Mil gràcies per tot.” (Raquel Robles; cos auxiliar – estabilització)

“Valoro molt positivamente el curs que he fet amb en Carles per prepar-me l’estabilització. Destaco material molt complet i ben explicat, amb actualitzacions, test i esquemes molt útils per fer repàs. El compromís i implicació d’en Carles també han estat excepcionals. En tot moment, es preocupa de deixar aclarits els dubtes, a més de fer seguiment de tot el procés. Molt agraida per la feina que fas! ” (Miriam Moreno; cos auxiliar – estabilització)

“Faig una valoració molt positiva del curs. Els materials (apunts, esquemes, àudios), m’han resultat molt útils i el professor els anava actualitzant si es produïa alguna modificació. També les explicacions durant les classes han sigut molt interessants, encertades i aclaridores i la possibilitat d’escoltar-les tantes vegades com vulguis al llarg del curs és molt escaient. Estic molt satisfeta amb aquesta formació així que, gràcies Carles i resta de l’equip!” (Lídia Almirall; cos auxiliar – estabilització)

“Molt contenta d’haver fet aquest curs. Hi han diferents tipus de materials per estudiar ( àudios, video, materials en pdf) i aixó facilita l’estudi. El millor sens dubte les clases, ja que aclareix molt bé tots els temes i preguntes. Si haig de repetir segur que tornaré a agafar el curs amb el Carles.” (Sandra Rubio; cos auxiliar – estabilització)

“Jo vaig trobar el Carles per casualitat buscant un lloc per preparar-me el cas pràctic, feia test a altres llocs i anava “sobrat” amb mitjanes de 9 i 10 sobre 10, va ser començar amb el Carles i, amb els test que ell fa, treia notes de 5 o 6 sobre 10… gairebé agafo una depressió… però a base de “picar pedra” el meu nivell va millorar moltíssim, amb els seus test aprofundeixes molt en la matèria i vaig arribar a l’examen amb un nivell increïble (gairebé en plan “pregunta’m el que vulguis”), així que ha valgut molt la pena i ho recomano a tothom (a l’examen vaig treure un 9,6 sobre 10). Simplement volia donar les gràcies al Carles i al seu equip per les increïbles eines que ens ha facilitat durant tots aquests mesos, en especial els àudios, vídeos, esquemes, classes online-offline i també que t’informa de qualsevol novetat referent a l’oposició, des del minut zero estàs ben informat i assessorat. Vull destacar també la intuïció que ha tingut el Carles a l’hora “d’endevinar” per on anirien les preguntes que sortirien i puc dir que ha encertat en un percentatge molt alt, especialment en els casos pràctics. Per tant, no puc dir altra cosa que, si et vols preparar una “opo”, apostar pel Carles és apostar per cavall guanyador, l’únic que has de fer és pencar, la resta ho posa ell.” (Andreu Guash; cos auxiliar – estabilització)

“Ha estat un curs molt acertat i positiu per al cos que m’he presentat.
Carles té molta experiència i molts coneixements dins l’administració que en tot moment té clar quin és el contingut del nostre cos.
El nostre professor m’ha ajudat molt en els continguts del temari i explica molt bé. Les classes de videoconferència en directe t’ajuden moltíssim per repassar dubtes i Carles en tot moment t’ha resolt els dubtes al moment i si el dubte el fas via correu electrònic et contesta en un màxim de 24 hores.
A banda, tens vídeos de cada tema, temari en pdf i word i et fa un esquema del tema en qüestió molt resolutiu i destacat de les coses importants.
Carles és molt professional, atent i eficaç per ajudar-te a superar el procés selectiu.
Altament recomanat!!!”
(Ivan Giménez; cos auxiliar – estabilització)

“Els materials están molt i molt bé. Temari, audios, videos…etc.” (Alícia Gutiérrez; cos auxiliar – estabilització)

“La veritat és que ha estat molt fàcil estudiar amb aquest sistema, tenint sempre a mà els vídeos i els àudios. Les classes de repàs per videoconferència per a mi han estat el millor. ” (Isabel Núñez; cos auxiliar – estabilització)

“Aquest curs té un format ideal a l’hora de preparar unes oposicions. Classes gravades, classes en directe, mp3 i test. També actualizació de materials i resolució de dubtes. Sens dubte, repetiré quan prepari les properes. Una grata sorpresa.” (Maria Camarasa; cos auxiliar – estabilització)

“Independentment del resultat, on lògicament és l’opositor el que ha de possar el seu gran esforç, l’ajuda i recolzament del Carles, és del millor que pots trobar per preparar unes oposicions. Oposicions que sempre requereixen un esforç i sacrifici, però amb les classes de formació, material, resposta immediata dels dubtes i en general contingut del curs, facilita molt la preparació de les oposicions. Carles San José va ser la millor recomanació que em van fer i serà la meva millor recomanació per qualsevol futur opositor. Gràcies” (Anònim; cos gestió – estabilització)

“Jo tinc que fer la promoció interna però crec que tot el material i sobretot la teva dedicació ha estat molt important.
Gràcies per tot.”
(Alberto Mena; cos gestió – estabilització)

“El millor és l’expertesa d’en Carles que afina molt per on aniran les preguntes, què poden preguntar i com ho preguntaran. Fent l’examen te’n dones compte i penses: aquesta pregunta ja sortia en un test d’en Carles!” (Pere Pla; cos gestió – estabilització)

“Valoro molt positivament l’accessibilitat del docent i també la claredat en totes les explicacions, amb exemples molt clars i entenedors.” (Helena Curto; cos gestió – estabilització)

“Faig una valoració molt positiva del curs. Els materials (apunts, esquemes, àudios), m’han resultat molt útils i el professor els anava actualitzant si es produïa alguna modificació. També les explicacions durant les classes han sigut molt interessants, encertades i aclaridores i la possibilitat d’escoltar-les tantes vegades com vulguis al llarg del curs és molt escaient. Estic molt satisfeta amb aquesta formació així que, gràcies Carles i resta de l’equip!” (Lídia Almirall; cos gestió – estabilització)

“Considero que el millor dels teus cursos és la fiabilitat dels coneixements, la metodologia, i l’atenció personalitzada.” (Mireia Ripoll; cos gestió – estabilització)

“Sense dubte, si hagués de preparar unes altres oposicions ho tornaria a fer amb tu. Gràcies” (Laia Rodríguez; cos gestió – estabilització)

“Excel·lent preparador. Disponibilitat absoluta. Confiança i empatia. ” (Olga Duque; cos gestió – estabilització)

“Què dir d’en Carles. Independentment que aprovi o no, el que sí puc assegurar és que sense el seu acompanyament NO hagués aprovat mai. Ens ho ha donat tot molt mastegat, un material excel·lent i, per sobre de tot, la seva (molta) paciència, predisposició i el seu horari de farmàcia de guàrdia (a qualsevol hora per a resoldre qualsevol problema). Personalment no tinc paraules, he estat puntualment amb 3 ó 4 preparadors i és amb l’únic que m’he vist capacitat per assolir l’objectiu. Molta empatia i un gran tracte humà i personalitzat. Si no entens una cosa et busca una altra manera d’explicar-t’ho, un exemple, un cas real o fictici, etc…. fins que l’entens. Et dona seguretat, il·lusió i ganes d’anar a per totes fins el punt que per més pessimista que et sentis, t’acabes creient que tot és possible (em va passar). He intentat trobar-li algun punt dèbil per no semblar que som família però no l’he trobat. En resum, recomano amb molta força que qui pugui fer front al pagament no s’ho pensi massa (són diners però és una inversió segura). Només et farà falta dues coses: seguir els consells que et marqui en Carles i que hi posis una mica de la teva part. La resta vindrà sola.” (Oriol Pous; cos gestió – estabilització)

“Resolutiu, disciplinat, proactiu, expert en les matèries i font de motivació.
Això ha estat el Carles per a mi durant aquest temps de preparació.
Després d’haver passat per vàries acadèmies confirmo que Carles és qui més coneix d’oposicions i com preparar-les.
Si estas cercant un bon docent, amb actitud positiva, amb formació extensa i permanent i que sàpiga encaminar-te cap a l’èxit, ja l’has trobat: Carles San José!”
(Maria Leon; cos gestió – estabilització)

“Encara esteu buscant algú que us ajudi a preparar les oposicions? Es diu Carles San José i el recomano 100%
Pot semblar un anunci o bé que en tingui algun interès particular però res a veure.
Me’l va recomanar una persona que va preparar el cos Superior i ara he pogut comprovar la seva professionalitat, la bona preparació dels temaris, la seva infinita paciència i el seu grau de coneixement de la matèria que toca i les classes en directe que per a mi han sigut essencials.
Has estat un #CopDeFar
Gràcies, Carles.”
(Gemma Solà; cos gestió – estabilització)

“El material que tens a la plataforma és molt bo. I tens moltaaaaa paciència. Moltíssimes gràcies!” (Anna Pérez; cos gestió – estabilització)

“Impressionant la teva dedicació total i absoluta, el tracte amb els alumnes, les classes, els apunts, els resums, els videos i els consells. No es pot demanar més, ni millor. Tot plegat ho resumiré en una paraula: EXQUISIT!
Li recomanaré a tothom. Mil gràcies! ”
(Berta Nieto; cos gestió – estabilització)

“Després d’uns mesos de docència et considero una excel·lent persona i un gran professional que m’ha ajudat a fer entenedors i senzills uns continguts que moltes vegades considerava feixucs o que em provocaven un cert vertigen. Moltes gràcies per la teva dedicació! Curs altament recomanable!” (Montserrat Nequi; cos gestió – estabilització)

“Carles, no puc fer res més que agrair-te la formació rebuda, l’acompanyament, els materials, l’interès per resoldre’ns els dubtes que has tingut des del primer dia i la teva professionalitat.
Fa uns anys et vaig conèixer com a formador en diferents cursos de l’EAPC, allà ja em va agradar com feies les classes, amenes i molt pràctiques, cosa que les feia molt interessants (de fet, et confesso que em vas motivar a fer el treball final de grau de protecció de dades). L’any passat quan vaig saber que feies la preparació a aquestes proves ho vaig tenir clar, i realment, un cop més, has superat les expectatives que tenia. Gràcies!”
(Susanna Turon; cos gestió – estabilització)

“Gràcies, ha estat molt fàcil poder estudiar amb tu. Tot i que no he pogut fer les classes en directe, disposar del material en qualsevol moment, poder preguntar dubtes i una gran ràpida resposta han facilitat molt la feina. Sense dubte, ja no hi haurà cap preparació d’oposicions que no sigui amb tu :)” (Laia Aritme; cos gestió – estabilització)

“Val la pena la inversió, els materials són molt bons, ha estat de gran ajuda per poder preparar l’examen i a més aprendre durant el procés. ” (Anònim; cos gestió – estabilització)

“Molt contenta amb la preparació. Un temari de qualitat, i els recursos per accedir-hi m’han estat molt útils (en destaco els esquemes, els àudios i els vídeos de les classes gravades). A banda de la disposició absoluta per resoldre dubtes, estar al dia de qualsevol nova informació que sortia del procés i el suport moral (molt important també). Gràcies Carles!” (Pilar M.; cos gestió – estabilització)

“Quan una companya em va passar i recomenar amb tant ímpetu treballar amb tu sense forçar-me em vaig animar sense gaires esperances però la teva manera de fer, de veure les coses, la sinceritat, cosa que valoro molt m’han anat animant tant que fins i tot he arriscat una mica més el que podía fer i no he petat, cosa que estic segura que ha estat gràcies al teu recolzament, sobretot després de la patacada del dia 29/4 on com molta gent em vaig enfonsar, doncs tu vas ser-hi i no saps com s’agraeix.
Només em resta donar-te les gràcies per tot per ser-hi i fer un acompanyament tant i tant dur.”
(Teresa Maria; cos gestió – estabilització)

“M’ha agradat molt tot: el material, els resums, les clases de repàs de cada tema, la participació dels companys, la implicació del Carles, etc… En general estic molt contenta. Estic molt agraïda i ja ho he recomanat a diversos coneguts. ” (Laura Garcia; cos gestió – estabilització)

“M’ha fet gaudir del temari, cosa impensable al mes d’octubre. Quan arribes a l’examen, te n’adones que el que has après és el que tocava. ” (Pilar Vivas; cos gestió – estabilització)

“Preparar-se unes oposicions és un camí llarg, ple de dificultats, moments d’incertesa…. Jo després de molts anys, per fi vaig veure la llum. Uns materials treballats i clars, i recursos (tests i simulacres) que m’ajudaven a filar prim. Gràcies Carles, pel teu suport i acompanyament. Amb tu va tornar la motivació per l’estudi. ” (Ana Esteban; cos gestió – estabilització)

“Un company de feina em va recomanar preparar les oposicions amb tu i la veritat és que li estic molt agraïda. Les classes són amenes i entenedores, els apunts, els esquemes i la planificació permet aprendre bé els continguts. I les classes en línia han permès plantejar dubtes i ampliar coneixements amb experiències d’altres companys.
Estic molt contenta amb tot el que he après.
Moltes gràcies per la formació i l’acompanyament!
Igual que va fer el company de feina amb mi, penso recomanar-te! De fet, per mi, ja et tinc com el formador de capçalera! ”
(Núria Catasús; cos gestió – estabilització)

“Curs perfecte per preparar oposicions.  El recomano al 100%. Si he de tornar a preparar oposicions sens dubte ho tornaré a fer amb el Carles San José. Els materials són molt complets i actualitzats i el Carles molt proper i sempre disposat a ajudar i resoldre dubtes.” (Cristina Rius; cos gestió – estabilització)

“Positiu. El mitjà del canal audio i canal visual, ideal per estudiar en qualsevol lloc i moment. Això salva quan treballes i vius alhora i oposites. Els esquemes molt complerts per apretar quan ja no queda temps. Molt entenedor. Fas senzill el complex, sense donar tombs. Molt idoni quan comences a estudiar una oposició de nou i no en saps res o quan has remenat molts temaris i vols una recapitulació i sintesi actualitzada.” (Maria Elisa Puigrodon; cos gestió – estabilització)

“Atenció professional, amable, propera. Material d’estudi actualitzat al dia. El temari, esquemes i classes imprescindibles. L’acompanyament a l’alumnat immillorable. La implicació d’en Carles és impecable. ” (E. M. U. ; cos gestió – estabilització)

“Vaig decidir preparar-me amb el Carles per les bones opinions que em van transmetre altres companys que havien passat per la 242, per les opinions i estadístiques que hi havia a la web i, per descomptat, la sessió informativa del juliol 2022 va ser definitiva. El Carles té un gran coneixement sobre l’Administració però a més, sap com transmetre la informació per fer-la entenedora, és a més, una persona amable i treballadora, pendent sempre de qualsevol dubte que pugui sorgir en el grup o actualitzar els apunts. Recomano preparar una oposició amb el Carles perquè saps que tindràs un material de primera, una persona capacitada per transmetre coneixement i només caldrà que posis el teu esforç i organització per assolir el teu objectiu.” (Mercè Sancho; cos gestió i cos superior – estabilització)

“Grans professionals, es nota la vostra vocació i la feina ben feta, el temari sempre està actualitzat, quan escoltes els àudios et motiven a continuar estudiant, les classes en línia, on tothom pot participar i aportar el seu granet de sorra van molt bé, els simulacres d’examen en Carles els clava … Deixant de banda tot això, hi ha una part humana que de veritat quan estàs en aquests processos s’agraeix molt. Gràcies, Carles i equip.” (Nati Taberner; cos superior – estabilització)

“És un bon sistema ja que et permet fer-ho al teu ritme però alhora acompanyada ja que amb tots els dubtes que he plantejat sempre he tingut una resposta acurada i ràpida.” (Carolina Lucena; cos superior – estabilització)

“Fa més de tres anys que estic opositant. El curs intensiu de juny-juliol 2a prova cos superior i altres que he realitzat amb el Carles San José, han estat un punt d’inflexió en la meva trajectòria com a opositora. Després de passar per acadèmies on el volum d’informació és ingestionable, accedir a aquesta formació ha estat per a mi un regal caigut del cel. L’aprenentatge que m’emporto no té preu. He aprés a moure’m entre les disposicions normatives, aplicar els preceptes en les diferents situacions, entendre les matèries i com es relacionen entre elles…Tot això gràcies a tu Carles, la teva metodologia, professionalitat, coneixement de la matèria, acompanyament proper (has opositat amb nosaltres), resolució immediata (el fòrum treia fum i no has deixat ni un dubte sense resoldre). La teva capacitat de simplificar les coses, de comunicació i de fer grup ens ha permès gaudir de la formació i generar una dinàmica de treball en la qual tots hem fet pinya. MIL GRÀCIES PER COMPARTIR EL TEU CONEIXEMENT INFINIT!” (Mònica Sánchez Vilarrubla; cos superior).

“Havia assistit a altres acadèmies de preparació d’oposicions però en cap altra he trobat l’excel·lència de les classes i dels materials de Carles San José. Ho recomano al 100%” (Rosa M. Oliveras Castanyer; cos superior).

“Arribar fins aquí, sense la teva ajuda, hauria estat impossible! Un sistema d’estudi genial i una qualitat en els apunts i en les classes difícil de superar.” (Marta Pallarès; cos superior).

“He estat molts anys preparant oposicions i alguns d’ells en acadèmies que no em van servir de gaire res. Vaig començar amb tu molt cremada d’altres experiències anteriors, però amb la confiança d’haver vist ja com feies formacions. Realment, tots els materials de tots els cursos són molt bons i t’expliques d’una manera molt clara. En tots els temes hi ha excel•lència, però els que domines els hem arribat a gaudir junts! I això que la matèria, a vegades, no és gens atractiva! Gràcies!” (Anna Fernández Gómez; cos superior).

“Si hagués de tornar a preparar oposicions, que espero que no, et tornaria a triar, sense cap mena de dubte: per la metodologia emprada, pels bons materials i actualitzacions, per la disponibilitat i immediatesa en la resolució de dubtes i per l´acompanyament i suport que han fet més suportable aquesta carrera de fons que semblava no tenir fi! Moltes gràcies per tot Carles!” (Antonieta Garcia Pastó; cos superior).

“Estudiar unes oposicions és un trajecte dur que requereix un esforç i sacrifici. Al llarg d’aquest temps, per a mi, ha estat de vital importància tenir la certesa que anava ben encaminada en l’estudi, ritme i aprenentatge i, això, ha estat gràcies a la formació oferta per en Carles San José.

Primerament, el que destacaré d’ell és que és un gran professional i ensenyant. Poques persones hi ha a Catalunya amb el seu bagatge i coneixements sobre administració pública. Gràcies a aquesta expertesa, els materials que ha utilitzat per a la preparació de les oposicions han estat d’un gran rigor i qualitat, i ens ha informant constantment de totes les actualitzacions normatives i no normatives que s’han anat produint – que han estat nombroses. Juntament amb cada tema, fèiem un test de repàs i treballàvem un cas pràctic que permetia posar a la pràctica tot allò vist a nivell teòric tema per tema. A més, amb ell també hem treballat casos pràctics transversals molt exhaustius i que abastaven tot allò que era més susceptible de sortir a l’examen.

Un altre aspecte a posar en valor és el mètode d’aprenentatge emprat que, podríem dir, que és un “aprenentatge a la carta” on cadascú decideix on, com i quan vol estudiar lliurement sense cap restricció. Es poden seguir les seves classes en directe essent partícip de la jornada, o bé es poden seguir en un altre moment en format vídeo o àudio, en funció de les necessitats i disponibilitat de cadascú. A nivell de metodologia per a mi ha estat molt important l’ordre que ha seguit per a l’estudi del temari, que ha estat cronològic per bloc i per tema. Crec que aquesta és la manera més eficient per aprofundir genuïnament en la matèria.

Finalment, vull remarcar l’acompanyament personalitzat que he tingut en tot moment al llarg d’aquest trajecte. En Carles ha resolt pacientment tots i cadascun dels dubtes que m’han anat sorgint de manera immediata i molt pedagògica. D’aquesta manera, recomano fermament la seva formació.” (Berta Saborido; cos superior).

“Material actualitzat, tot els temes en pdf, en word perquè hi puguis afegir el que consideris, així com videos i audios gravats. A mi em va ser molt útil per escoltar el temari mentre em desplaçava a la feina. Les classes també es graven per poder-les visualitzar tantes vegades com vulguis i no són una lectura del que ja tens al tema sinó que reps l’explicació amb exemples perquè puguis entendre el contingut de les normes, que de vegades son molt farragoses. Pots preguntar els dubtes per correu electrònic i sempre et respon en 24/48 hores sinó abans. Així mateix, al final de cada tema tens un test de 10 preguntes per comprovar si has assolit el contingut. Pel que fa als casos pràctics, aquests son molt complets i transversals. Em van resultar molt clars i alhora em van servir per recordar tot el temari. Molt contenta i molt recomanable preparar-se les oposicions amb ell.” (Marta Torres; cos superior).

“(…) els supòsits pràctics m’han anat molt bé per consolidar coneixement, obtenir agilitat i posar a prova el material que tenia preparat. També valoro molt positivament la dinàmica de grup i el sentir-me acompanyada. Ha estat molt estimulant, i m’agrada molt com transmets el teu coneixement, Carles, a més de la teva disponibilitat pels dubtes. (…) En conclusió: estic molt contenta del curs i si aprovo serà gràcies a tu, i si suspenc repetiré amb tu, claríssim! És més, abans del curs deia que aprovés o suspengués ja no em volia presentar a cap oposició més de tan fastiguejada que estava, però m’has fet gaudir tant de l’aprenentatge que ara m’hi tornaria a posar!” (Anna Pérez de Celis; cos superior).

“Encara que no sé si finalment aconseguiré plaça o no, haver pogut preparar un A1, en el meu cas des de l’inici, amb tu, ha sigut la millor decisió que podria pendre (…) gràcies als teus apunts, test i supòsits he après moltíssim i ara em sento preparada per afrontar qualsevols oposició. Jo no soc jurista, em costava molt entendre una paraula de les lleis, però gràcies a la teva preparació vaig poder agafar una llei que no havia ni mirat i fer l’examen del pràctic entenen el que deia, estic molt contenta que una amiga em recomenes apuntar-me a les teves classes. Gràcies per tot!” (Míriam Rodríguez; cos superior).

“Per a mi el Carles Sanjosé es dels preparadors que més preparat està i alhora el que més es prepara les classes. Atén totes les preguntes i els dubtes; i els resol. Genera un feedbak entre l’alumnat i ell mateix, i fa que entre tots sumem i aprenguem encara més. Has de saber però que encara no fa miracles. O sigui, que si vols aprovar una oposició, tu, darrera, hi has de posar moltes hores llegint i estudiant.” (Eva Jordà; cos superior).

“Animo a les persones que s’hagin plantejat entrar en aquest mon de les oposicions, que realitzin aquest camí, utilitzant aquesta metodologia d’estudi, per poder fer una bona preparació d’aquestes. Jo mai m’havia imaginat que seria capaç de poder superar les proves d’una oposició per al cos superior de la Generalitat i amb l’ajuda, comprensió i gran esforç del Carles i la gran qualitat de tots els materials que ha posat a la meva disposició (temes escrits, vídeos i àudios dels temes, classes mitjançant videoconferències, cassos pràctics, simulacions d’examens tipus test, Power Points de preparació de classes i classes intensives), he estat capaç de poder superar-me i aconseguir enfrontar-me a aquestes oposicions molt ben preparat. No soc de fer recomanacions, però, en aquest cas, us recomano que feu aquest camí amb el Carles San José, no us defraudarà.” (Alberto Almela; cos superior).

“Estic molt satisfeta amb tot el que après amb els cursos del Carles, té moltes tipologies de curs que s’adapten a les necessitats del l’alumnat (intensius, casos pràctics, temari sencer..). La seva manera d’impartir classes és molt entenedora per a tota mena de nivells i demostra la seva expertesa en molts àmbits. El material que ofereix es molt complert i actualitzat, amb l’avantatge de disposar del mateix en diferents formats: vídeo, àudio i presentacions, simulacres de test. Per a mi, el millor curs d’oposicions que he fet, sense dubte, tant a nivell de consolidació de coneixements com de resultats.” (Ana González-Rodiles; cos superior).

“El curs intensiu amb “els resums”, els “testos” i els “cassos pràctics” dels temes de la part específica del temari de l’oposició , ha estat el punt definitiu i necessari per fer un repàs de l’infinit temari que teníem. M’ha ajudat moltíssim a adquirir i interioritzar tots els coneixements que havíem de tenir i sobretot destacant allò que és més important i que cal saber. Els tests també m’han ajudat moltíssim a adquirir els coneixements pel ben plantejades que estan les preguntes (…) En general, aquest curs intensiu i els altres anteriors han estat una preparació amb molta qualitat. El vídeos m’han ajudat moltissim. Quan un està esgotat de tant llegir, un vídeo que te’l pots posar tantes vegades com vulguis ajuda molt en les interminables hores d’estudi que hem de dedicar. Moltes gràcies per la teva dedicació que ha estat sempre rigorosa quant al contingut i actualització del temari i incondicional pel que fa a l’ajuda personal de totes les preguntes que sens han plantejat com flexibilitat per adaptar-nos als diferents horaris de les classes.” (Irene Miravet; cos superior).

“El què destacaria de la preparació de Carles San José és el seu domini de la matèria, la seva capacitat i “valentia” de tria o priorització, i sobretot el seu acompanyament proper i personalitzat. En una paraula: SEGURETAT.” (Mireia Ripoll; cos superior).

“Crec que preparar-te unes oposicions amb el Carles és un encert. Perquè?

1.- Ofereix uns materials ordenats, entenedors i complerts. A més a més, ho fa en diferents formats, segons les teves necessitats (paper, àudio o vídeo).

2.- Tens els temes acotats i definits des d’un principi, de manera que saps què entra a cada bloc per poder dimensionar el teu temps d’estudi. Si no està als apunts, és molt probable que no cal que miris res més.

3.- El materials els manté actualitzats constantment, així no has d’estar pendent de les actualitzacions legislatives.

4.- Completa els materials amb supòsits pràctics, activitats i preguntes, amb la qual cosa pots contrastar i completar allò que saps. Els supòsits i les preguntes estan pensats en funció del format que demana l’oposició.

5.- Cada tema va acompanyat de tests. Les preguntes han estat pensades i tenen sentit. Són preguntes reals, molt similars a les que podràs trobar a un examen d’oposició. Defuig d’enunciats llargs i tediosos que fan que moltes vegades els tests siguin difícils de contestar.

6.- El campus està molt ben ordenat i identificat per temes i blocs. Trobes ràpid els materials (ja sigui per estudiar o per practicar).

7.- Ofereix classes en línia on pots recordar el que prèviament has estudiat o bé utilitzar-les per introduir-te al tema. A les classes pots preguntar.

8.- Pots preguntar-li qualsevol dubte, que sempre està disponible, ja sigui a la classe, via fòrum del campus o consultes per mail individuals.

En general, crec que el Carles és una molt bona opció a tenir en compte si t’estàs preparant una oposició. Tingues en compte, a més a més, que els seus punts forts a nivell de continguts són el dret administratiu, la transparència i la protecció de dades, continguts fonamentals de qualsevol oposició. Sens dubte, tornaria a repetir, tot i que espero no haver d’estudiar una oposició en breu! Acumula paciència, força de voluntat i ànims, que això és una carrera de fons!” (Raquel Muñoz; cos superior).

“M’agradaria destacar especialment les classes virtuals, les quals són de gran utilitat per resoldre dubtes i qüestions (a banda de ser molt més eficients que les presencials). En Carles disposa d’un coneixement molt ampli de tot el temari que permet que puguis estar al dia de tot, utilitzant un llenguatge clar i comprensiu que ajuda molt en l’estudi. Totalment recomanable.” (Xevi Rosean; cos superior).

“La metodologia és molt pràctica i ajuda molt a l’estudi. El Carles sap motivar als opositors i crea un ambient molt acollidor que fa que vingui de gust formar-ne part. Sempre està atent a les modificacions de la normativa i això dona molta tranquil·litat. En resum, facilita l’estudi i la prova està en els resutats dels seus alumnes.” (Sílvia Grané Carballés; cos superior).

“La preparació del procés selectiu del cos superior ha estat excel·lent. Com a formador, Carles, tens la gran habilitat de transmetre coneixements de forma senzilla i precisa. La relació qualitat-preu de les classes rebudes ha estat molt bona. Gran comunicador i bon material. He après molt. Gràcies!” (Carmen López Blanch; cos superior).

“Realitzant aquesta formació m’he sentit realment acompanyat durant tot el procés: Si ha fet falta han donat classes els festius i caps de setmana, els dubtes plantejats han sigut resolts de manera immediata, m’han motivat per continuar estudiant (…) Realment estic molt content.” (Toni Caravaca; cos superior).

“Molt satisfeta de les classes, del material, dels companys i sobre tot de les teves habilitats i capacitats com a professor, i del teu suport en tot moment i a qualsevol hora… Ets un gran professional i sens dubte tornaria a preparar qualsevol oposició amb tu.” (Ana Calancha; cos superior).

“Expliques els temes d’una manera molt entenedora, ets un gran comunicador i molt pedagògic. Les teves classes són dinàmiques, didàctiques i no resulten avorrides. Recomano al cent per cent els teus cursos de preparació per les oposicions.” (Anna Mulero; cos superior).

“(…) estic molt i molt agraida al curs intensiu i a la resta del programa que has anat plantejant. Un acompanyament de luxe!! Aporta ritme, constància, realitat i la possibilitat de tenir un mètode (imprescindibel, i de vegades, difícil de trobar). Pel que fa al tema de materials, m’han donat seguretat, ordre i una cosa menys a preocupar-me. Perfectes! (…) gràcies a tu independentment del resultat final he sentit estar dins la oposició i arribar al final amb dignitat.” (Belen de la Camara; cos superior).

“L’estructura del curs ha estat perfecte. La capacitat de comunicació del Carles és el millor sense cap mena de dubte.” (Meli Garcia; cos superior).

“Ets un bon comunicador i orador, i fas les classes molt dinàmiques. Li dones la volta a les explicacions i això fa que acabem d’entendre la matèria. El teu acompanyament en tot moment de l’oposició, et fa sentir segur i motivat i sobretot vull destacar que et mostres molt respectuós amb els alumnes per molts “disbarats” que puguem dir de la matèria. Un 10!” (Laura Gil Puig; cos superior).

“Preparar amb el Carles les classes m’ha estat esencial, la disponibilitat que et dona responent tots els dubtes I actualitzant la normativa dels materials didàctics per mi no té preu. La qualitat dels materials és molt bona és veuen les hores de dedicació i les ganes que hi posa. Moltes gràcies Carles per ajudar-nos en aquest dur camí.” (Montse Llambrich; cos superior).

“La metodologia tant pel que fa a l’explicació, resolució de tots els dubtes, exemples i casos pràctics és molt bona; així també el format, en audios, pdf, fòrum.. i que ho puguis consultar quan sigui necessari és molt adient i pràctic. Gràcies!” (Noemí Murcia Suarez; cos superior).

“Els materials de preparació dels diversos mòduls m’han ajudat molt a preparar el temari de tot el conjunt de les oposicions. Són molt complets i relacionen temes i legislació que ajuden a entendre, no només a memoritzar lleis. Les classes molt bé, s’incideix en el més important de manera clara i entenedora, i a més es fan amenes i interessants.” (Montserrat Alsina; cos superior).

“Vaig preparar la primera prova amb l’intensiu oferta per Carles San José, i em va anar tant be que he repetit per la segona. En Carles explica SUPER BE, i te la capacitat de sintetitzar la materia molt be. Ames, l’estructura que fa servir per plantejar els temes m’es molt práctica i entenedora. En resum, molt aconsellable. Espero no haber de preparar mes opos, pero si cal fer-ho, repetiré segur.” (Elisabet Alcalà; cos superior).

“La valoració global és excel.lent. Em centro en tres aspectes:

  1. a) Material:

a.1 Els temes escrits són de molta qualitat i adient al contingut del temari. El fet d’incorporar alguns exemples o notes relatives a criteris administratius o jurisprudencials de forma planera i concisa aporta molt valor i facilita la comprensió de molts conceptes. Un dels aspectes que també destaco de forma molt positiva és que per mitjà dels temes també “s’aprén” més enllà de la simple preparació a l’examen i de l’assimilació de la informació.

a.2 La metodologia de complementar els temes per mitjà d’àudios i vídeos també afegeix molt valor al contingut dels cursos, ja que permet seguir els temes en cas de no disposar de temps suficient per dedicar a la lectura o bé per motius visuals.

a.3. En relació amb els pràctics, s’ha de dir que són excepcionals, donen una visió de conjunt extraordinària que, tal i com he apuntat abans, no només ajuden a preparar l’examen, sinó també a aprendre la praxis de l’administració. Aquí també val el que s’ha comentat del material complementari.

  1. Professorat:

Amb aquests cursos Carles San José demostra una capacitat didàctica, de coneixement de la matèria, de planificació, i d’entrega que es podria resumir de fora de sèrie. Gestionar els tempos, donar resposta a dubtes i preguntes orals i escrites, en un temps tan curt i fer-ho de forma tan professional, ajuda molt a seguir les classes i a assimilar la matèria.

  1. Curs intensiu:

Aquest curs ha estat determinant per encarar l’examen final i, gràcies a les habilitats que he esmentat abans, el seu èxit ha estat possible. Segurament em deixo moltes altres coses, però la sensació global és que la preparació de l’examen amb tot el material, els pràctics i la qualitat dels formadors ha resultat amable i engrescador. Moltes gràcies per tot”. (Laura Pujol Benaiges; cos superior).

“L’intensiu juny-juliol de les oposicions del Cos Superior de la Generalitat m’han servit per, en unes setmanes, fer un repàs de les qüestions més importants de la part específica i també saber com afrontar l’exercici pràctic. Destaco principalment dues coses: respecte a Carles, la claredat de les seves explicacions on es veu tota la seva experiència i coneixement que té sobre la matèria així com la seva entrega tant en la preparació del material com en la resolució de dubtes, un 10. L’altre tema és la dinàmica que s’ha generat amb els companys compartint coneixement, que ha estat molt enriquidor fins l’últim moment abans de l’examen. Per cert, un gran detall la seva visita abans d’entrar a l’examen. Gràcies Carles per la confiança que transmets als teus alumnes.” (Lucia Mayans; cos superior).

“M’agradaria destacar el fet que cada setmana tinguem que fer test i cas pràctic d’un tema ajuda a la comprensió i a tenir una disciplina d’estudi” (Isabel Xandri; cos administratiu).

“Curs molt complert, amb molta dedicació tant a les classes dirigides com a la ràpida resposta als dubtes plantejats al mail, 100% recomanable.” (Eva Rivero Terradas; cos administratiu).

“El Carles transmet la seva professionalitat, dedicació i acompanyament amb cada una de les seves classes. Els materials son excel·lents, estructurats i entenedors. Recomano 100% el curs”. (Silvia Casafont; cos administratiu).

“Molt didàctic alhora d’estudiar. Les activitats i els tests són molt útils alhora d’entendre els conceptes. Les classes perfectes, sempre amb exemples que ajuden a entendre el temari. L’atenció i la dedicació que hi posa el Carles és de 10!”. (Olga Rueda; cos administratiu)

“Com a persona que no ve de l’àmbit del dret, em feia por afrontar-me a l’estudi d’unes oposicions de cos superior, però em van recomanar San José Consultors, i la veritat és que el Carles ho explica de forma molt entenedora i amb tot detall. Els apunts estan molt bé i els esquemes que utilitza a les classes són perfectes per assentar idees clau i fer últimes revisions. A més, m’és molt convenient que tot sigui online, amb una plataforma clara i ordenada, en la que puc recuperar les classes quan les necessito. Molt recomanable!” (Elena López; Cos superior – estabilització).

“Estic molt contenta d’haver confiat la meva preparació al Carles. Explica amb claredat i t’ajuda molt a entendre els continguts.”  (Júlia Rubio; Cos administratiu – estabilització).